Torsdag

Vilken lugn dag! Låg mest i sängen och försökte blogga ikapp och lekte med min spanska app. Tänkte jag skulle ta mig till busstationen för att få lite koll på vad biljetterna till Patagonien kostar, för dom jag hittade på nätet var inte speciellt billiga, kollade även på flyg till Falklandsöarna, men tydligen går det bara 1-2 flyg i veckan eller nått sånt. 7000kr för en enkelbiljett var det bästa jag hittade.
 
Hittat två nya "pay per kilo" restauranger, en som även har kvälls/natt öppet. Tror jag köpte nästan 1kg mat för under 30kr! Tror jag kommer sluta att laga mat och bara köra på dom nu, förutom frukosten så klart :)
 
På kvällen tänkte jag o Beli ta någon öl men vi blev tillslut 8pers som gick. Man kan väl säga att alla passar inte med varandra. Är en kille från Australien som verkar så desperat på något vis. Inte lika populärt bland damerna, haha
Annars var väl det mest intressanta biljard turneringen, tror dom körde att vinnaren fortsatte tills han blev slagen. Han som jag antog vann hade 6 raka innan vi gick.
 
Tror jag att jag håller på att bli lite förkyld, får sån rethosta på kvällskvisten, sjukt störigt.