New York

New York vilken stad alltså! Superlätt att hitta, man kan utläsa alla gatunamn utan problem osv känns nästan som man hittar överallt nu. :) Började morgonen/förmiddagen med att leta oss till World Trade Center, där byggnaderna en gång stod, nu finns det ett väldigt fint monument där alla som omkom har sitt namn på en metall fyrkant runt ett "vattenfall".  Dom håller även på att bygga upp en ny skrapa som ska vara klart till 2015.
Sen blev det Frihetsgudinnan, ett absolut måste om man är i NY! Tvärr fick man ingen information om att gå upp i statyn var bara att glömma, det gick bara om man hade förbokat online och det var även 3 månaders väntetid!! Nästa plats blev Central park där vi gick runt en stund tills tjejerna blev trötta och ville hem, jag och Rickard fortsatte att promenera runt i NY. Finns så mycket att kolla på!
När vi gick tillbaka till hotellet för att hämta tjejerna för att åka upp i Empire State Building blev det ändrade planer. Blev tunnelbanan ner till Brooklyn för att gå över Brooklyn Bridge. Blev även en sväng förbi China town och Little Italy.
Men där fick övriga nog och tog tunnelbanan hem, jag hade ingen lust att åka hem strax innan 10 på en lördagskväll så jag började gå istället som  tog runt 1,5h Innan man kom hem . Gillar stan som fan och man känner absolut inget obehag att gå runt på kvällen med kameran, mobilen och pengar på fickan. (på stora kameran har jag fler riktigt fina bilder, men får vänta med dom tills jag har tillgång till en dator, dessutom skulle jag inte skriva här mkt.. :) )