Sucre

Efter utflykten till öknen bar det i väg till Sucre. Bolivias vackraste stad tydligen. Av det jag sett hitintills av Bolivia kan jag bara hålla med. Vi gjorde ett tappert försök att komma upp på lite höjd för att ta några bilder över staden, vilket resulterade att vi till slut hamnade i ett kloster. Trotts deras två klocktorn kom man inte riktigt så högt som jag hade önskat, man såg bara massa orangea hustak. Annars blev det en tur runt staden provade lite olika restauranger som LP hade rekommenderat. Vissa bättre än andra :)
 
 
På kvällen gick vi förbi en kille som gjorde crepes! Var bara tvungen att köpa en med banan och choklad, precis som jag brukade göra i Thailand :) Dagen efter skulle vi kolla upp bussar, jag ville till La Paz och Angelica ville till Cochabamba. Vi gick och jämförde priserna och det skulle finnas bussar till båda städerna dagen efter så vi bokade inget. Sen skulle vi ta oss tillbaka till hostlet, vi hoppade på en microbuss som vi trodde skulle ta oss till centrum. Men chauffören körde oss längst bort ifrån stan där han slängde av alla resterande passagerare. WTF!? Men vi hade lite tur i oturen och fick hjälp av en Boliviansk tjej som oxå blev förvånad över vad som just hade hänt så hon hjälpte oss till en taxi. Finns snälla människor lite överallt!
 
Sista dagen spenderade vi på vårt favoritcafé, billig mat och internet allt som krävs för att vi ska vara nöjda ;) Stannade där tills vi tog oss till busstationen. När vi kommer dit så var alla bussar till La Paz bokade! Slutade med att vi fick åka till Cochabamba för att byta buss där kl 0530. Blev inte så att Angelica stannade där. Men nu är vi i La Paz och precis när vi anlände så börjar det regna och hagla som satan! Tur att vårat hostel bara låg 1 gata ifrån busstation. Nu verkar det ska regna i hela norra Bolivia så får se vad jag hittar på, Angelica ska antagligen norröver. Själv börjar jag känna mig ganska nöjd med att kolla på salt/sand/stenar/klippblock osv. Nu började det även bli onödigt kallt och om det även regna varje dag nu så vill jag bara åka vidare. Vill ha värme! Sen så kostar alla omvägar pengar, buss/boende/mat/aktivitet är inte gratis. (nära på ibland) Men några saker ska jag göra i La Paz innan jag drar vidare. :)


Kommentarer
Postat av: Joe

Wow så häftigt! :)

2014-04-21 @ 10:01:20
URL: http://yoginijoe.blogg.se
Postat av: Bohemhoe

åhh så härligt!

2014-04-21 @ 10:40:59
URL: http://bohemhoe.se
Postat av: Annster

Vad roligt :)

Svar: återigen tack :)
Henrik

2014-04-21 @ 15:01:25
URL: http://annster.se
Postat av: Robex Lundgren

gillar du musik, missa inte min blogg intervjuar band varje dag
http://ghgumman.blogg.se/
http://www.facebook.com/mosanmusikfriket?ref=hl

2014-04-21 @ 15:03:33
URL: http://ghgumman.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: